Website Preloader
hemsida-img

Webbdesign & Utveckling

Att skapa en hemsida kräver kunskap, tid och tålamod. Tillsammans genomför vi en analys för att definiera mål, syfte och önskemål om design. Därefter utformar vi en strategi för strukturellt, innehållsmässigt och designmässigt arbete. I processen samarbetar vi intensivt med klienter för att leverera bästa möjliga resultat inom kortast möjliga tid.

Vi erbjuder även omfattande utbildning i plattformens CMS-system vid önskemål. Det ger er möjligheten att självständigt hantera och uppdatera er hemsida vid behov, snabbt smidigt och enkelt!

Vi bygger sidor i WordPress

WordPress är världens största webbpubliceringsverktyg. Att bygga en hemsida i WordPress jämfört med att hyra en färdig sida har sina fördelar. WordPress ger dig fullständig kontroll över design och innehåll, vilket möjliggör skräddarsydd anpassning efter dina behov. Du äger din hemsida och kan implementera egna funktioner med tusentals tillgängliga plugins.

I motsats till hyrlösningar, där du kan vara begränsad av plattformens regler och designalternativ, erbjuder WordPress en större flexibilitet. Dessutom kan du optimera din WordPress-hemsida för SEO och självständigt hantera uppdateringar.

WordPress är också en öppen källkod, vilket innebär lägre kostnader för grundläggande användning. Hyrlösningar kan vara bekväma, men att bygga i WordPress ger en kostnadseffektiv och anpassningsbar lösning för långsiktig framgång.

Webbdesign: Rätt person på rätt plats

Genom att anlita Emarketing säkerställer ni att kompetensen alltid finns på rätt position, vid alla tillfällen. Vi kan fokusera på vår expertis och du som klient kan fokusera på din  kärnverksamhet.