Website Preloader

PROJEKT

En handfull klienter som anlitat oss för diverse uppdrag att stärka varumärket online.
Nöjda uppdragsgivare är grundbulten i verksamheten!

“Vi kom till Emarketing från en av Sveriges större byråer då vi saknade den personliga kontakten, vilket är en förutsättning i ett tight samarbete. Vi är supernöjda med arbetet och förmågan att leverera i ur och skur. Vi ställer mycket höga krav och ville synas högt upp i listan på Google i Sverige. Christoffer har ett grymt driv och engagemang samt är noga med detaljer. Han använder de senaste verktygen för digital marknadsföring och vi har insyn i varje steg som konkurrenterna tar. Jag kan varmt rekommendera att jobba med Emarketing!”

Charlotte Fixelius
https://truckreparatoren.com

“Vi blev kontaktade av Emarketing och tecknade en provperiod om 3 månader för vi var osäkra och tveksamma då vi tidigare suttit i långa kontrakt utan att riktigt veta vad vi fått tillbaka. Grabbarna är inte bara duktiga på att sälja utan levererar också på varje punkt! Nu har vi stenkoll på den digitala portföljen och har utvecklat samarbetet varje år under 3 års tid. Trots motgångar som pandemier och ekonomiskt svajjiga tider i vår bransch håller vi oss synliga i toppen över flera olika städer. Win-win är något som vurmas här!”

Göran Haby - Smycketorgets Tandvård
Logo Truckreparatören

I över 12 år har jag låtit Christoffer förvalta mina digitala bitar och den övergripande digitaliseringen för kliniken. Du kan välja totalentreprenad från start eller styra engagemangsnivån kvartal till kvartal successivt vilket passade mig som suttit fast tidigare i långa, mindre lönsamma kontrakt. Vi tuffar på med dominans i mitt närområde och erhåller respektabel ROI. Trots vår svåraste period hittills med pandemin gör Smycketorget sitt bästa år någonsin.

Allabolag

Åsa Nilsson - Götabergshälsan
logo-gotabergshalsan-svart
Åsa NilssonGötabergshälsan AB

När vi kom till Emarketing och sade att vi vill synas med en helt nystartad privatläkarmottagning mitt i centralaste delen av Göteborg så höll Christoffer på att gå i taket. Emarketing valde att åta sig uppdraget efter en tids planering, trots extrem konkurrens. Vi gick från att vara i princip helt osynliga med vår hemsida till strax över 95000 unika & Relevanta besökare matchat mot vår målgrupp på under 9 månader, med bra konverteringsfrekvens och givetvis hög ranking på våra sökord med tillhörande reveny. Götabergshälsan gör ett utomordentligt starkt 2021 med en omsättningsökning om 765%. Hatten av för dessa killar!

Allabolag

Manne Ström - Golv & Mattvaruhuset
Logo - Golv & mattvaruhuset

Manne StrömGolv & Mattvaruhuset AB

Vi kan varmt rekommendera Emarketing! Dom har vad som krävs för att skapa goda och givande samarbeten under lång tid framöver. Den bättre investeringen vi gjort tillsammans med konkreta förändringar inne i butiken. Vi ser en markant ökning på försäljningen samt att vårt varumärke numera når ut på ett helt annat vis än tidigare. Vi är inget annat än nöjda!

Allabolag