Website Preloader

Få en kostnadsfri SEO-analys för din webbplats.

Värde (9950 SEK)

Dra nytta av vår specialkompetens inom SEO-analys och få en kostnadsfri utvärdering av din webbplats sökmotoroptimering. Vi kommer noggrant att granska de tekniska aspekterna av din SEO, analysera ditt länkportfolio och utvärdera ditt innehåll för att erbjuda värdefulla insikter som kan öka din organiska trafik. Genom att fokusera på att förbättra användarupplevelsen och öka dina placeringar på nyckelord strävar vi efter att driva ditt företag framåt. Kontakta oss idag för att schemalägga ett online möte och upptäck hur våra tjänster kan gynna din verksamhet.

Låt oss göra en kostnadsfri SEO analys!

SEO-analysen ger er insikter om:

  • Teknisk SEO
  • Länkprofil
  • Innehåll & UX
  • Ranking
  • Genomgång av analys på möte online

SEO-analysens 5 delar

1. Teknisk SEO-Analys

Vi genomför en grundlig manuell analys av er webbplats med särskilt fokus på dess tekniska förutsättningar för framgångsrik SEO. Vi identifierar både betydande och mindre problem och presenterar konkreta förslag för förbättring. Eftersom prestanda är en central rankingfaktor, utvärderar vi även era laddningstider noggrant och ger råd om hur ni kan optimera er webbplats för snabbare prestanda.

2. Länkprofil & Domänvärde

En sund och organisk länkprofil är avgörande för en effektiv SEO-strategi. Vi genomför en djupgående analys av era inkommande länkar och bedömer deras påverkan på er domäns värde. Vi säkerställer att det inte finns några potentiella risker i er nuvarande länkprofil och presenterar konkreta förslag för att förbättra den och därigenom uppnå överlägsna resultat.

3. Analys av sökbeteende

Sökordsanalysen utgör en betydande och central del av vår SEO-strategi. Varje verksamhet har generellt sett ett omfattande antal relevanta sökord som potentiella kunder använder för att hitta produkter och tjänster. De specifika sökorden varierar beroende på verksamhetens karaktär och målgruppens sökbeteende, samt var i köpprocessen kunden befinner sig. SEO DESIGN genomför en grundlig analys av ert produkt- och tjänsteutbud för att härigenom identifiera unika sökord och sökfraser. Vi tar hänsyn till både de generella sökorden som genererar omfattande trafik och de mer avgränsade sökfraserna där besökaren befinner sig närmare konverteringsstadiet.

4. Innehåll & UX

Att tillhandahålla relevant och aktuellt innehåll som matchar de sökord som er målgrupp använder är av yttersta vikt. Utan högkvalitativt innehåll finns ingen möjlighet att generera betydande organisk trafik. Vi utför en noggrann analys av ert innehåll och presenterar konkreta rekommendationer samt förslag på förbättringar för att säkerställa en optimal strategi för er digitala närvaro.

5. Rapport & Presentation

Efter att ha genomfört vår SEO-analys presenterar vi en översikt av det aktuella läget och föreslår strategier för att förbättra era resultat och öka er organiska söktrafik. Vi ger er en solid grund för att fatta välgrundade beslut kring nästa steg i er SEO.

Låt oss guida dig från start till framgång!

Oavsett om du är i startgroparna eller redan har påbörjat din digitala marknadsföringsresa, är vi här för att hjälpa dig. Fyll i dina uppgifter, frågor och funderingar, så kontaktar vi dig för en kostnadsfri analys!

Gratis Analys

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.